Melano jewelry

Melano Twisted

Melano Twisted

De Twisted collectie van Melano bestaat uit elegante, fijne steentjes die door middel van de schroefdraad op elk sieraad uit de Melano Twisted collectie geschroefd kan worden.

Melano Vivid sieraden Chic & Choc Panningen

Melano Vivid

De Vivid collectie van Melano bestaat uit stoere, opvallende steentjes die voorzien zijn van een brede schroefdraad. De Vivid steentjes passen op alle Vivid sieraden.

Melano Ornaments

Melano Ornaments

De Ornaments collectie van Melano bestaat uitsluitend uit sterling zilveren sieraden en sterling zilveren sieraden met een gouden plating. De prachtige sieraden uit deze collectie zijn geheel om te toveren naar eigen smaak met de diverse hangers.

Melano Friends

Melano Friends

De Friends collectie van Melano bestaat uit kant-en-klare vriendjes die je kunt combineren met alle Melano collecties. Creëer de leukste sieradensets in een handomdraai!

Melano Kosmic

De Kosmic collectie van Melano bestaat uit grote, opzichtige stenen en mooie basissieraden, waarmee je de mooiste creaties maakt. Van edelstenen tot houten stenen en van zirkonia tot parelmoer, je vindt het in de Kosmic collectie.

Melano jewelry

Melano Jewelry staat voor het gewone ongewoon maken, eigenzinnigheid boven eenheid, want elke persoonlijkheid heeft recht op unieke sieraden. Melano is herkenbaar aan de eindeloze combinaties die je kunt maken met de verschillende sieraden, met daar bijhorende steentjes. De oorsprong van het merk Melano ligt in het knusse dorpje Stein in het zuiden van Nederland. Jeanne had hier al een leuk winkeltje aan huis, waarin zij cadeautjes, woonaccessoires en sieraden verkocht.

Haar man John had eigenlijk wel genoeg van zijn vaste baan. Hij inspireerde Jeanne om samen met hem het merk Melano op te zetten. Het was nog niet meteen duidelijk, hoede sieraden van Melano eruit zouden zien. Toen er eenmaal een klant binnen kwam en vertelde dat het steentje van haar ring was afgebroken, ontstond het idee. Het verwisselbare sieraad, wat Melano zo uniek maakt.

melano-logo