Horloges

VNDX Amsterdam

VNDX Amsterdam is een jong stoer Nederlands horlogemerk voor dames en heren dat eind 2018 is opgericht. Het merk is geïnspireerd op de stad Amsterdam met haar unieke karakter en rijke diversiteit.

Fossil voor dames

Fossil voor dames

Fossil voor heren

Fossil voor heren

Fossil

Een van de modernste horlogemerken ter wereld koop je bij Chic & Choc. Fossil staat voor creativiteit en een goed gevoel voor humor. Stuk voor stuk zijn het hoge kwaliteit horloges. We hebben frisse modellen voor dames en heren, van stijlvol tot casual en van elegant tot sportief.

Fossil smartwatch

Fossil smartwatch

Neev Watches

Neev is een karakteristiek en solide horlogemerk, ontworpen in ons eigen Nederland door twee jonge, ambitieuze horlogeliefhebbers.

Lorus voor heren

Lorus voor heren

Lorus

Lorus wordt gemaakt door de wereldberoemde Seiko Watch Corporation, die ook Pulsar-horloges en Seiko-horloges maakt. Lorus is niet alleen betaalbaar. Het merk biedt ook producten met hoge design- en technologische kwaliteiten.

Lorus voor dames

Lorus voor dames

Lorus voor dames

Lorus voor dames

Skagen Denmark

Skagen viert de Deense manier van leven: vrij, spontaan en in het moment. De horloges van Skagen worden gevoed door liefde voor modern design. Er wordt gespeeld met kleur en actuele mode-invloeden.

oozoo voor dames

oozoo voor dames

Oozoo voor dames

Oozoo voor dames

Oozoo

OOZOO horloges zijn modeaccessoires in elke zin van het woord. Mode is altijd het uitgangspunt, maar uiteraard is tijd ook van groot belang. OOZOO volgt geen trends, het zet trends.

Oozoo smartwatch

Oozoo smartwatch

Symons & Panchenko

Horloges van Symons & Panchenko zijn zo veel meer dan alleen een uurwerk. Ze zijn tijdloos, sportief, kleurrijk en stijlvol. Anna Panchenko en Dick Symons combineren twee werelden in unieke designs.

Davis Skeleton

Davis Skeleton

Davis Aviamatic

Davis Aviamatic

Davis

Davis-horloges zijn de weerspiegeling van een merk dat al meer dan 25 jaar constant evolueert. Een actief team van ontwerpers en makers werkt nauw samen om kleuren, materialen en technologieën te combineren en het merk een eigen identiteit te geven.

Davis retro

Davis retro

vndx-logo
fossil-logo
neev-logo
oozoo-logo
skagen-logo
lorus-logo
symons-panchenko-logo
davis-logo