VNDX Amsterdam

VNDX Amsterdam

VNDX Amsterdam is een jong stoer Nederlands horlogemerk voor dames en heren dat eind 2018 is opgericht. Het merk is geïnspireerd op de stad Amsterdam met haar unieke karakter en rijke diversiteit.

Dark DJ

Dark DJ

Amsterdam Luxury

Amsterdam Luxury

Wise Men

Wise Men

The Boss

The Boss

VNDX Amsterdam

Wij zien tijd als je meest waardevolle bezit, een bezit waar je moet proberen om alles uit te halen. We geloven dat het nooit te laat is om je eigen pad te kiezen, en te leven zoals jij dat zelf wil. Laat je niet beïnvloeden door anderen, wees trots op jezelf.

Met onze horloges proberen we steeds weer in te spelen op de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen. Met een gepassioneerd team werken we ontzettend hard om regelmatig nieuwe modellen te introduceren. Onze collectie is, net als Amsterdam, rijk in haar diversiteit; van tijdloos en stijlvol tot stoer en uitgesproken.

We zijn trots op de degelijke kwaliteit van onze horloges, kwaliteit die je voelt als je een horloge van VNDX Amsterdam draagt. Onze horloges zijn voorzien van krachtige Japanse Quartz uurwerken en chronografen, het uurwerk wordt verwerkt en beschermd door stevige roestvrijstalen materialen.

Onze leren, stalen en siliconen banden worden ontwikkeld om een zo hoog mogelijk draagcomfort te geven.

vndx-logo